Wie zijn we?

Bart De Keyser is zaakvoerder/owner van Transvorm bvba

  • Transvorm bvba
  • T: +32 52 48 42 31
  • M: +32 476 479 358
  • E: bartdekeyser@transvorm.be
  • Btw: BE 0885.815.579 (RPR Dendermonde)
  • Reknr.:BE25 973128073982

We verzamelen uw gegevens via:

  • een formulier dat u invult op onze site
  • uw registratie voor een opleiding
  • een account die u aanmaakt op onze websites: houseofcreativethinking.be, hoct.be, transvorm.be
  • een mail
  • een telefoongesprek

 

Wij werken met WordPress. Wat doen we met uw reacties?

  • Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.
  • Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.
  • Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

 

Hoe lang bewaren we jouw data?

  • Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.
  • Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

 

Opgelet met media.

  • Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

 

Wat doen we met uw persoonsgegevens?

  • Wij gebruiken uw persoonsgegevens om u te informeren via nieuwsbrieven, aanbiedingen voor opleidingen en events of met een aanbod om voor u of uw bedrijf te werken als consultant.
  • De persoonsgegevens kunnen ook worden gebruikt voor direct marketing, op voorwaarde dat u hiervoor een extra uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven (“opt-in”). Deze toestemming kan op elk moment en zonder rechtvaardiging en kosteloos worden ingetrokken, bijvoorbeeld door te klikken op de juiste annuleringslink onderaan elk promotie-e-mailbericht.
  • We kunnen u na een opleiding ook contacteren ivm met een onderzoek naar klantentevredenheid.
  • Uw informatie wordt enkel gebruikt voor interne doeleinden, wordt nooit doorgegeven en niet langer bewaard dan nodig.
  • Transvorm / House of creative Thinking maakt gebruik van software / code van derden, zoals Event Espresso, Google Analytics en MailChimp. Zij krijgen geen beschikking over uw gegevens.

Indien u het wenst kan u zich steeds laten schrappen uit onze lijst. Stuur dan een mailtje naar bartdekeyser@transvorm.be

 

Hoe beveiligen we jouw data?

  • We doen er alles aan om de veiligheid en vertrouwelijkheid van uw persoonsgegevens te beschermen. We implementeren de passende technische en organisatorische maatregelen zodat de bescherming van uw persoonsgegevens voldoet aan de eisen van nationale en Europese wetgeving.
    De websites van Transvorm bvba worden gehost bij Combell in België.

 

Wat gebeurt er indien het privacybeleid wordt gewijzigd?

  • We kunnen dit privacybeleid op elk moment wijzigen. Alle updates en wijzigingen worden onmiddellijk na kennisgeving van kracht. De kennisgeving kan op alle mogelijke manieren gebeuren, onder meer door het publiceren van het aangepaste privacybeleid op de website. We moedigen gebruikers aan om het privacybeleid regelmatig te bekijken om op de hoogte te blijven van de veranderingen. Het gebruik van de website geeft aan dat gebruikers toestemmen met het privacybeleid.

 

Cookies

  • Wij werken met WordPress. Deze software maakt gebruik van functionele cookies. Dit wil zeggen dat deze cookies noodzakelijk zijn voor het goed functioneren van deze website. Deze cookies kan u niet weigeren als u onze website wil lezen.
  • Wanneer u een reactie achterlaat op onze site, kan u aangeven of uw naam, uw e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor uw gemak zodat u deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.
  • Indien u een account hebt en u logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of uw browser cookies accepteert. Dite cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra u uw browser sluit.
  • Zodra u inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met uw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als u “Herinner mij” selecteert, wordt uw login 2 weken bewaard. Zodra u uitlogt van uw account, worden login cookies verwijderd.
  • Wanneer u als auteur ingelogd bent en een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullend cookie door uw browser opgeslagen. Dit cookie bevat geen persoonlijke data en bevat enkel het post ID van het artikel dat u hebt bewerkt. Dit cookie is na een dag verlopen.
  • Google Analytics gebruikt ook cookies: Deze data zijn niet gepersonaliseerd.
    Deze analysetool plaatst cookies die we gebruiken om websitebezoeken (trafiek) te meten. Zo weten we onder meer hoeveel keer een bepaalde pagina wordt gelezen. Deze informatie gebruiken we enkel om de inhoud van onze website te verbeteren of als insteek voor een nieuwe campagne rond een bepaald onderwerp waar veel interesse voor is.
  • Google Analytics Remarketing: op die manier krijgt u aanbiedingen te zien van producten waar u mogelijk in geïnteresseerd bent.
  • Facebook: om u relevante advertenties te tonen op Facebook.
  • Verder hebben we cookies om uw voorkeuren bij te houden, zodat u niet bij elk bezoek uw taal opnieuw moet instellen, of elke keer dezelfde overlay moet wegklikken.

 

  • Cookie-instellingen in uw browser:
    U kan via de instellingen van uw browser  kiezen om de browsercookies in te stellen en te verwijderen. Meer informatie over deze instellingen raadpleegt u  op de Help-rubriek van uw browser.

 

Opgelet! Ingesloten inhoud van andere websites:

  • Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.
  • Deze websites kunnen data over u verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en uw interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als u een account hebt en ingelogd bent op die website.

 

Uw rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens

Van zodra u persoonsgegevens aan ons hebt bezorgd, ongeacht of dit actief of automatisch gebeurde, heb u het recht op:

  • Een verzoek tot toegang tot uw persoonsgegevens
  • Een verzoek tot rectificatie, verwijdering of beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens
  • Bezwaar tegen een verwerkingsactiviteit
  • Een verzoek tot gegevensoverdracht (dit betekent dat u verzoekt om uw gegevens over te dragen naar een andere organisatie in een machine leesbaar standaardformaat)
  • Een klacht neer te leggen bij de Toezichthoudende Autoriteit

U kan ons steeds contacteren om uw rechten uit te oefenen: bartdekeyser@transvorm.be

 

U hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de privacy:

  • Commissie voor de Bescherming van de privacy
  • Drukpersstraat 35
  • 1000 Brussel
  • Tel. +32 (0) 2 274 48 00
  • Fax +32 (0) 2 274 48 35
  • e-mail: commission@privacycommission.be.